Al 8 jaar De Topper ! ‘De Hollandsche Middag’


Gastoptreden “De Tropicanas”Guardamar del Segura - Op woensdagmiddag 11 oktober om 12.30 uur organiseert “Holland Events in Spain” al weer de tweede “Hollandsche Middag” van het 8e winterseizoen. Na een gezellige seizoensstart en een drukbezochte Fiesta Holanda rekent de organisatie ook dit jaar weer op een superjaar. De beide evenementen zijn gratis te bezoeken. Op het knusse terras kunt u voor € 5.- nu gebruikmaken van de “Marjal-special”. U hoeft dan niets te missen van de muzikale gezelligheid op het terras. “Alegria” heeft uit Nederland weer nieuwe muziek meegenomen. Meezingen of een dansje wagen? Alles kan ! En wat dacht u van het gastoptreden van “De Tropicanas“. Dit muzikale duo uit Nederland zal u zeker verassen met hun Spaanse en tropische klanken. Dat wordt dus weer een middagje genieten. Het team van “Holland Events in Spain” ontvangt u graag op het terras van “Restaurante Marjal”, naast camping Marjal Let op! Gewijzigde tijden: 12.30 - 16.30 uur. Dit altijd gezellige feest is eenvoudig te bereiken via de N332, km 73,4 Guardamar del Segura.

Witte straatfeest in Torrevieja!!


TORREVIEJA - Op zondag 8 oktober aanstaande om 17.00 uur hebben wij ons wit straatfeest in Torrevieja met geweldige optredens van Sergio, Luc Steeno, Frank Galan, Garry Hagger enz...Uiteraard verwachten wij hier iedereen in witte kledij. Kaarten te verkrijgen bij onze sponsors of aan de kassa aan € 23,- per persoon. Het witte feest is in Calle Bella Antonia / Frank's Rinconada. Iedereen is van harte welkom.

Pyromaan gezocht in Guardamar


GUARDAMAR DEL SEGURA – De politie in Guardamar del Segura is naarstig op zoek naar een pyromaan.De man of vrouw wordt verantwoordelijk gehouden voor minimaal drie recente branden in het dennenbos in de duinen van deze plaats. Omdat de brandweer na de tweede brand, die twee hectare dennenbos in de as legde, extra alert was, kon snel opgetreden worden tegen de derde brand, die vorige week woensdag uitbrak en die drie brandhaarden had. De brand begon in de buurt van de boomkwekerij en kon na twee uur worden gecontroleerd. Omdat de drie branden binnen vier dagen uitbraken in hetzelfde gebied, gaat de politie ervan uit dat ze door dezelfde persoon zijn aangestoken. Elke tip over de identiteit van de pyromaan is welkom.

Cambia T, een uitkomst voor Alfaz del Pi


ALFAZ?DEL?PI - Onlangs is in de hoofdwinkelstraat in Alfaz del Pí Cambia T Home geopend.Een leuke trendy winkel met allerlei artikelen op het gebied van woninginrichting. U wordt hier in het Nederlands geholpen en kunt hier terecht voor bedcovers, gordijnen, badkameraccessoires, tafelkleden en nog veel meer. Alles volgens de nieuwste trends en kleuren. Match stijlen, merken en kleuren en richt je huis zo in, dat je er de hele dag wilt vertoeven. En loop dan ook even langs Cambia T kids en Cambia T personal shopper voor verrassend trendy kleding! U vindt Cambia T aan de Avda. País Valencia 15 in Alfaz del Pí. De openingstijden zijn van ma t/m vrij van 10.00-14.00 en 16.30-20.30u. Zaterdag van 10.00-14-00 en 17.30-20.30 uur. U bent van harte welkom.

Spaans elftal en Atlético Madrid in Alicante en Elche


ALICANTE – Voor het voetbalstadion Rico Pérez in Alicante vormden zich afgelopen donderdag al lange rijden van mensen die graag een kaartje wilden kopen voor de interland die op 6 oktober aanstaande in dit stadion wordt afgewerkt.Het gaat om de kwalificatiewedstrijd voor het WK tussen Spanje en Albanië. Abonneehouders van de voetbalclub Hércules hadden alleen donderdag om hun kaartje te kopen, op vrijdagochtend begon de losse verkoop van de overgebleven kaarten aan de rest van het pu­bliek. Veel kaarten waren er overigens niet beschikbaar. Bij de verkoop via internet waren al veel kaarten verkocht: deze kaarten waren binnen één dag uitverkocht. Voetballiefhebbers krijgen echter nog een kans om topvoetballers aan het werk te zien in de provincie: bij de loting om de Spaanse beker lootte FC Elche Atlético Madrid. De heenwedstrijd zal op 25 oktober worden afgewerkt in het stadion Martínez Valero in Elche en de return op 29 november in het splinternieuwe Wanda Metropolitano in Madrid. Elche zal de eerste club zijn die daar een wedstrijd om de Spaanse beker speelt.

Bankrover maakt twaalfduizend euro buit


ALICANTE – Een filiaal van de BBVA in Alicante was vorige week het doelwit van een merkwaardige bankroof.De bank, op een hoek van de rotonde voor het winkelcentrum Gran Vía, was gewoon open voor publiek toen een man met een rugzak het kantoor van de filiaaldirecteur binnenliep, de deur sloot, een pistool trok en 12.000 euro van de directeur eiste. De man zag geen andere uitweg dan de bankrover dit geld te overhandigen. Toen de rover met het geld en het pistool vertrokken was, waarschuwde de directeur de politie. Een klant die op dat moment geld uit een automaat aan het pinnen was, had van de hele bankroof niets gemerkt. De politie kon de rover niet achterhalen en breekt zich ondertussen het hoofd over deze vreemde bankroof, want het is niet gebruikelijk dat iemand een precies bedrag wil hebben.

1 - 2 - 3 - 4 - 5