Dokter Greet Lammens zorgt voor vorming over gezondheid en preventie bij de buitenlandse residenten in de Marina Alta


 
Het programma voor informatie over gezondheid en preventie van HCB Asistel Moraira blijft openstaan voor alle verenigingen en clubs van buitenlandse residenten in het gebied Teulada - Moraira.
 
Het programma omvat medische toelichtingen, eerste hulp cursussen, preventie-campagnes en voordrachten over de thema's die door de deelnemers gekozen worden.
 
HCB Asistel Moraira heeft een serie activiteiten georganiseerd voor de buitenlandse residenten in het noordelijke gebied van de Marina Alta, meer specifiek in de zone Teulada-Moraira. Dokter Greet Lammens, als huisarts en eerste hulp arts, zal degene zijn die dit programma van informatie over gezondheid en preventie zal leiden.
 
Het doel van dit programma is dat de buitenlandse residenten, vooral degenen die hier permanent verblijven, praktische informatie kunnen krijgen over de gezondheidsthema's die hen het meeste zorgen baren. Daarom heeft Dokter Lammens haar voordrachten gericht op de thema's die vanuit de clubs en verenigingen van buitenlanders zijn gekozen.
 
Het programma van informatie over gezondheid en preventie van HCB Asistel Moraira en Dokter Lammens bevat voordrachten en medische toelichting bij de clubs en verenigingen, actieve participatie bij diverse gezondheidsdagen van de wethouders voor gezondheid en welzijn in de regio, eerste hulp cursussen samen met verplegend personeel, en preventie-campagnes (Gynaecologie, Urologie, Cardiologie).
 
De voordrachten die tot op heden de meeste interesse gewekt hebben bij de deelnemende clubs en verenigingen zijn over gevarieerde thema's zoals “Seksualiteit voor senioren” of het ongemakkelijke “Incontinentie ”. Maar de thema's zullen gaan verschillen al naarmate de voortgang van het programma bij de verschillende clubs en verenigingen en de keuze van hun thema's.
 
Het programma van informatie over gezondheid en preventie van HCB Asistel Moraira staat open voor alle verenigingen en clubs van buitenlandse residenten in de noordelijke regio van de Marina Alta, want Dokter Lammens spreekt Vlaams, Nederlands, Frans, Duits en Spaans.
 
Voor meer informatie mail naar:? driemaeker@clinicabenidorm.com