Geld terug met Liberty Seguros nu dat het hardst nodig is


 
We leven momenteel in ongewone tijden en nu moeten we ons meer dan ooit gezond, veilig en gesteund voelen. Daarom lanceert LIBERTY SEGUROS opnieuw haar cashback promotie. Per slot van rekening kunnen we in deze moeilijke tijden wel een extraatje gebruiken en LIBERTY SEGUROS wil er altijd zijn voor zowel bestaande als nieuwe klanten.Vanaf nu tot 23 december 2020* krijgen bestaande klanten die een nieuwe auto, opstal, levens of uitvaartverzekering met LIBERTY SEGUROS afsluiten € 60 terug bij iedere nieuwe polis. Nieuwe klanten krijgen € 30 terug voor hun eerste polis en € 60 voor iedere hierop volgende polis.
 
Weliswaar is de promotie niet geldig voor verlengingen of vervanging maar er is geen limiet op het aantal nieuwe polissen dat per persoon mag worden afgesloten en er is dus geen li­miet op het ontvangen bedrag van cashback
 
LIBERTY SEGUROS staat altijd aan uw zijde en wil u nadrukkelijk laten weten dat ze het gemakkelijker willen maken voor zowel uzelf als uw dierbaren. Hun breed scala aan producten die uw familie en bezittingen beschermen geven gemoeds­rust en zorgen ervoor dat u zich veilig en beschermd voelt - zowel door middel van hun polissen die ervoor zorgen dat u alles goed geregeld heeft - als een ongekende helpservice indien nodig.Wanneer u op LIBERTY SEGUROS vertrouwt zijn de voordelen eindeloos. Van het gebruik van een vervangwagen voor 35 dagen in het geval van diefstal, ongeluk, brand of een mechanisch defect bij hun autoverzekeringen, tot reconstructie van de tuin en vervan­ging van tuinmeubilair bij de opstalverzekering (onder andere). Het is niet moeilijk te begrijpen waarom LIBERTY SEGUROS de nummer 1 keuze van de expats in Spanje is met meer dan 175.000 expat klanten.Daar komt bij dat hun uitgebreide netwerk van meer dan 300 verzekeringsmakelaars en agenten u vriendelijk en vakkundig advies kunnen geven dat helemaal op u is afgestemd. In uw eigen taal zal het LIBERTY SEGUROS team voor u de dekking zoeken die precies bij u past.LIBERTY SEGUROS begrijpt dat er nu, meer dan ooit, een noodzakelijkheid is om u veilig en beschermd te voelen en ze staan paraat om u met duidelijke en transparante informatie over hun producten en diensten te informeren.
 
Ze hebben een toegewijd Expats Team dat bereikt kan worden op 91 342 25 49 of ga voor uw dichtstbijzijnde verzeke­ringsagent en meer informatie naar www.libertyexpatriates.es
 
*Voorwaarden en minimum-premies van toepassing
 

Opticiënketen ziet stijging van oogpro-blemen bij kinderen


 
Een van 's werelds grootste opticiens, Specsavers, heeft een zorgelijke toename van afwijkingen in het gezichtsvermogen bij kinderen opgemerkt. Het gaat hier vooral om myopie (bijziendheid) en ze raden ouders aan om de tijd achter beeldschermen te beperken. Ze raden ook aan om kinderen aan te sporen om genoeg buiten te spelen en vanaf drie jaar hun ogen met regelmaat te laten testen.Saher Shrief, directeur van Specsavers Opticiens In Torrevieja legt uit: "We zien steeds meer kinderen met visuele afwijkingen in onze winkels omdat er nu meer tv wordt gekeken en meer gebruik van tablets wordt gemaakt dan vroeger." In 2012 hebben onderzoekers van de universiteiten in Bristol en Cardiff aangetoond dat kinderen die tussen de leeftijd van acht en negen vaker buiten spelen gemiddeld de helft minder kans hebben om bijziend te worden tegen de tijd dat ze vijftien zijn. De beperking van beeldschermtijd en het aanmoedigen van buiten spelen is daarom een uitstekende manier om kinderogen te beschermen. Het is goed voor de gezondheid en laat ze actief bezig zijn.Saher Schrief van Specsavers legt uit waarom het zo belangrijk is om kinderogen te beschermen: "Het goed kunnen zien is cruciaal voor kinderen omdat in de eerste 12 levensjaren meer dan 80% van wat we leren gedaan wordt met onze ogen. Desalniettemin hebben een op de vier kinderen een oog afwijking die nog niet geconstateerd is en dat ze in hun ontwikkeling belemmerd. Experts zijn van mening dat menig leerachterstand te wijten is aan een slecht gezichtsvermogen omdat kinderen het schoolbord niet goed kunnen zien en de tekstboeken niet goed kunnen lezen.Ouders moeten een actieve rol spelen bij het beschermen van het gezichtsvermogen door regelmatig een oogtest te boeken en het advies van experts op te volgen.Wij adviseren ouders op de volgende symptomen te letten die erop kunnen duiden dat hun ogen getest moeten worden: • Klagen over hoofdpijn• Gevoeligheid voor licht• Ogen samenknijpen• Constant te dicht bij de tv zitten• Klagen over pijnlijke ogenSpecsavers opticiens adviseert de eerste oogtest rond een jaar of drie te boeken want hoe eerder problemen worden opgespeurd des te makkelijker ze verholpen kunnen worden zonder dat het een te grote invloed heeft op de ontwikkeling van het kind.
 
Gedurende de maand september adviseert Specsavers Opticiens ouders om een uitgebreide oogtest te boeken als onderdeel van de 'terug naar school' routine. Ga naar www.specsavers.es voor uw dichtstbijzijnde winkel.