NIEUW bij Euro Clínica Rincón: het pijnloos verwijderen van spataderen, zonder chirurgie!


 
Bij de eerste consultatie geeft Dr. Ruiz, onze interventie-ra­dioloog met meer dan 15 jaar ervaring, u eerlijke en professionele informatie die u zal helpen om eventuele twijfels weg te nemen en tegemoet zal komen aan uw verwachtingen op een adequate manier. Wij gebruiken eenvoudige methoden, die pijnloos zijn en die geen chirurgie of anesthesie vereisen, die geen littekens achterlaten en met de mogelijkheid om onmiddellijk terug te keren naar uw dagelijkse routine.De laatste nieuwe en meest geavanceerde behandeling staat ter uwer beschikking!
 
De eerste consultatieDiepgaand onderzoek van de spataderen met Doppler Echografie van zowel de diepliggende als de oppervlakkige aders. Een behandeling wordt voorgesteld met uitgebreide informatie en uw toestemming wordt gevraagd.
 
Behandelingssessie van stam- of reticulaire aderen zonder insufficiëntie van de interne en externe saphena :We scleroseren de spataderen met de meest geschikte materialen voor de situatie. Dit houdt ook in verpleeghulp en een kompresverband. Na 7 dagen zal er een vervolgbehandeling plaatsvinden.
 
Percutane endovasculaire behandeling met radiofrequentie:Behandeling bij interne en externe saphene aderinsufficiëntie; een pathologie die gewoonlijk grote spataderen, oedeem en cutane wijzigingen inhoudt. De behandeling behoeft geen chirurgie noch anesthesie, laat geen litteken na, is volledig pijnloos en de patiënt kan onmiddellijk de dagelijkse routine hervatten.Deze gepersonaliseerde en bijzondere techniek behaalt goede resultaten met zo weinig mogelijk sessies, zonder complicaties, een pijnloze nabehandeling en met redelijke prijzen.
 
Resultaten die het verschil makenDe technieken worden toegepast door zeer deskundige professionals met meer dan 15 jaar ervaring.• Behandeling van alle types spataderen• Pijnloze technieken, onmiddellijke resultaten, zonder anesthesie, zonder chirurgische ingrepen en met geweldige resultaten. De patiënt hoeft geen vrij te nemen en kan onmiddellijk zijn/haar dagelijkse routine hervatten.• We gebruiken geen traditionele chirurgische methoden• Een strikte en gepersonaliseerde follow-up van de patiënt met toegang tot alle faciliteiten op elk moment
 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem contact op met Euro Clínica Rincón :
 
Euro Clínica RincónAvda. Dr. Sévero Ochoa 603503 Benidorm+34 966 830 849
 
info@euroclinicarincon.comwww.euroclinicarincon.com